Парад майстер-класів видатних кухарів України

 22 травня 2021 року в новоствореному навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій нашого закладу пройшла визначна подія – Парад майстер-класів видатних кухарів України: з Житомира (Віктор Беляк), Києва (Олександр Ярош), Черкас (Олександр Дахно), Харкова (Андрій Змієвський), Луцька (Антон Линда). Більше 50 осіб долучилося до участі в професійних майстер-класах, організованих Асоціацією кулінарів України. Це педагоги закладів професійної освіти Волині, фахової передвищої освіти кулінарного профілю, працівники закладів ресторанного господарства Камінь-Каширського району. 9 майстер-класів було проведено зірковими кухарями в кухні-лабораторії навчально-практичного центру, що супроводжувалися трансляцією на демонстраційний екран у фоє центру.

Учасники заходу ознайомилися з інноваційними підходами в технології приготування страв, з новими смаками та техніками, підвищили свій професійний рівень а також отримали Сертифікати Асоціації кулінарів України про підвищення кваліфікації в обсязі 18 годин.

07 червня 2022 року в училищі була  проведена державна кваліфікаційна атестація для здобувачів освіти групи № 18 за професією «Лицювальник-плиточник». Випускники демонстрували  цікаві дипломні роботи з лицювання фасадів штучним і натуральним каменем, клінкерною плиткою, термопанелями, а також з облицювання поверхонь мозаїчними і декоративними плитками.   Роботи учнів відповідають ІV кваліфікаційному розряду лицювальника-плиточника. Учні Дрейчан Дмитро і […]

18 травня 2022 року в закладі був організований день відкритих дверей в дистанційній формі, з використанням сервісу відеоконференцій Google Meet. До заходу долучилося близько 70 здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Камінь-Каширської ТГ. Онлайн-презентацію училища представили гостям педагогічні та керівні працівники ВПУ: директор, заступники, викладачі, майстри виробничого навчання, які в цікавій формі висвітлили всі переваги […]

03 травня 2022 року в училищі була  проведена державна кваліфікаційна атестація для здобувачів освіти групи № 21 за професією «Кухар, кондитер». Випускники демонстрували оригінальні, креативні кондитерські вироби, які відповідають ІV кваліфікаційному розряду кондитера. Троє учнів групи підтвердили отримання диплома кваліфікованого  робітника з відзнакою. Державна кваліфікаційна комісія детально проаналізувала підсумки навчальних досягнень здобувачів освіти за весь […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x