Парад майстер-класів видатних кухарів України

 22 травня 2021 року в новоствореному навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій нашого закладу пройшла визначна подія – Парад майстер-класів видатних кухарів України: з Житомира (Віктор Беляк), Києва (Олександр Ярош), Черкас (Олександр Дахно), Харкова (Андрій Змієвський), Луцька (Антон Линда). Більше 50 осіб долучилося до участі в професійних майстер-класах, організованих Асоціацією кулінарів України. Це педагоги закладів професійної освіти Волині, фахової передвищої освіти кулінарного профілю, працівники закладів ресторанного господарства Камінь-Каширського району. 9 майстер-класів було проведено зірковими кухарями в кухні-лабораторії навчально-практичного центру, що супроводжувалися трансляцією на демонстраційний екран у фоє центру.

Учасники заходу ознайомилися з інноваційними підходами в технології приготування страв, з новими смаками та техніками, підвищили свій професійний рівень а також отримали Сертифікати Асоціації кулінарів України про підвищення кваліфікації в обсязі 18 годин.

Print Friendly, PDF & Email

З 20 по 29 жовтня 2025 року в училищі пройшов Тиждень професій ресторанного господарства, присвячений 60-річчю з дня заснування закладу під гаслом «60 років у ритмі смаку, майстерності та традицій». Протягом тижня панувала особлива атмосфера творчості, натхнення та професійного зростання. Студенти й викладачі продемонстрували високий рівень майстерності, поєднавши традиції кулінарного мистецтва з сучасними тенденціями. Яскравим […]

Print Friendly, PDF & Email

З нагоди 60-річчя Камінь-Каширського вищого професійного училища у період з 21 до 29 жовтня 2025 року в закладі відбувся цикл заходів спортивного спрямування, які об’єднали студентів і педагогів у дусі здорового суперництва, командної гри та любові до спорту. Тиждень пройшов під гаслом активності, дружби й спортивного запалу. Волейбольний старт святкових змагань — товариська зустріч між […]

Print Friendly, PDF & Email

29 жовтня в нашому закладі відбулися урочистості за участі студентів першого курсу, що здобувають професії кухар і кондитер. Захід приурочили до Всесвітнього дня кухаря і кулінара та 60-річчя закладу освіти. Під час свята відбулася урочиста посвята вихованців у першокурсники. Студенти груп №16 («Кухар») і №19 («Кухар, кондитер») отримали свої перші робочі форми, які символізують початок […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x