НПЦ: навчаємо професійно…

Зважаючи на вимоги та потреби сьогодення, з 6 по 9 лютого 2023 року на базі навчально-практичного центру сучасних харчових технологій проходило стажування майстрів виробничого навчання з професії “Кухар”. 17 педагогічних працівників закладів професійно-технічної освіти Волинської області долучилися до навчання: опановували теоретичні аспекти сучасних харчових технологій, вчилися складати калькуляційні карти за допомогою цифрових інструментів та готували страви на різноманітному сучасному обладнанні НПЦ.

Теоретичний етап стажування змістовно та цікаво провела викладачка Світлана Костючик. А гідом і наставником по опануванню практичних елементів сучасних технологій ресторанного господарства виступила керівниця навчально-практичного центру Руслана Чирко. Вона продемонструвала та показала алгоритм дій з приготування напівфабрикатів і страв на апараті Су-від, локшинорізці, сковороді “Wok”, на грилі, в мілкшейк-машині.

Опанувавши ці техніки, педагоги Колківського ЦПО, Оваднівського ТВСВ, ДНЗ “Нововолинський ЦПТО”, Торчинського професійного ліцею успішно виконали та презентували підсумкову роботу й отримали сертифікати про стажування обсягом 30 годин.

Учнівський парламент презентуєрубрику «Сильні. Вільні. Незламні» День Єдності!!! УКРАЇНА ЄДИНА КРАЇНА!!!Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями – до Перемоги! Саме нашому поколінню відведено цей […]

Профтехосвіта – рушій відбудови економіки України. Саме під таким гаслом 8 лютого 2023 року проходило засідання круглого столу директорів ЗП(ПТ)О північного регіону Волині (ДПТНЗ “Камінь-Каширське ВПУ”, Ковельський центр ПТО, Любомльський професійний ліцей, Старовижівський професійний ліцей, ПТУ №22 смт. Луків), на якому обговорювалися перспективи розвитку закладів на наступні 3 роки. На засіданні були присутні: начальниця управління […]

Напередодні Нового року – з 26 по 30 грудня 2022 р. в навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій нашого закладу проходило стажування педагогічних працівників з професії «Кухар», в якому взяли участь 2 викладачі та 9 майстрів виробничого навчання Камінь-Каширського ВПУ. Програма стажування складалася із теоретичного та практичного етапів, логічним завершенням яких була підсумкова робота з приготування […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x