НПЦ: навчаємо професійно…

Зважаючи на вимоги та потреби сьогодення, з 6 по 9 лютого 2023 року на базі навчально-практичного центру сучасних харчових технологій проходило стажування майстрів виробничого навчання з професії “Кухар”. 17 педагогічних працівників закладів професійно-технічної освіти Волинської області долучилися до навчання: опановували теоретичні аспекти сучасних харчових технологій, вчилися складати калькуляційні карти за допомогою цифрових інструментів та готували страви на різноманітному сучасному обладнанні НПЦ.

Теоретичний етап стажування змістовно та цікаво провела викладачка Світлана Костючик. А гідом і наставником по опануванню практичних елементів сучасних технологій ресторанного господарства виступила керівниця навчально-практичного центру Руслана Чирко. Вона продемонструвала та показала алгоритм дій з приготування напівфабрикатів і страв на апараті Су-від, локшинорізці, сковороді “Wok”, на грилі, в мілкшейк-машині.

Опанувавши ці техніки, педагоги Колківського ЦПО, Оваднівського ТВСВ, ДНЗ “Нововолинський ЦПТО”, Торчинського професійного ліцею успішно виконали та презентували підсумкову роботу й отримали сертифікати про стажування обсягом 30 годин.

Print Friendly, PDF & Email

З 20 по 29 жовтня 2025 року в училищі пройшов Тиждень професій ресторанного господарства, присвячений 60-річчю з дня заснування закладу під гаслом «60 років у ритмі смаку, майстерності та традицій». Протягом тижня панувала особлива атмосфера творчості, натхнення та професійного зростання. Студенти й викладачі продемонстрували високий рівень майстерності, поєднавши традиції кулінарного мистецтва з сучасними тенденціями. Яскравим […]

Print Friendly, PDF & Email

З нагоди 60-річчя Камінь-Каширського вищого професійного училища у період з 21 до 29 жовтня 2025 року в закладі відбувся цикл заходів спортивного спрямування, які об’єднали студентів і педагогів у дусі здорового суперництва, командної гри та любові до спорту. Тиждень пройшов під гаслом активності, дружби й спортивного запалу. Волейбольний старт святкових змагань — товариська зустріч між […]

Print Friendly, PDF & Email

29 жовтня в нашому закладі відбулися урочистості за участі студентів першого курсу, що здобувають професії кухар і кондитер. Захід приурочили до Всесвітнього дня кухаря і кулінара та 60-річчя закладу освіти. Під час свята відбулася урочиста посвята вихованців у першокурсники. Студенти груп №16 («Кухар») і №19 («Кухар, кондитер») отримали свої перші робочі форми, які символізують початок […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x