Наші учні – у нацконкурсі бізнес-проєктів

22 червня 2024 року у Києві відбувся національний фінал проєкту “Відновлення через соціальне підприємництво”. 30 команд з 24 навчальних закладів 10 областей та міста Києва змагались за вихід в Startup Pre-Accelerator від Junior Achievement Ukraine (JA Ukraine). У цьому заході взяли участь учні нашого закладу, які за підсумками онлайн-презентації бізнес-ідей увійшли до фіналу серед 62 команд з усієї України.

Вікторія Мальчук, Іванна Кошель та Дмитро Чирко, учасники команди TOLOKA представляли бізнес-план щодо виготовлення та реалізації регіональних крафтових смаколиків з натуральних інгредієнтів – Ситників. Презентація викликала жвавий інтерес журі конкурсу та багато схвальних відгуків.

Хоча ця бізнес-ідея і не увійшла до команд-переможниць, але наші вихованці здобули неоціненні знання, навички та досвід, який неодмінно знадобиться їм у їхній професійній кар’єрі. Бажаємо їм успіхів, нових звершень та нових цікавих бізнес-ідей!

Print Friendly, PDF & Email

З 20 по 29 жовтня 2025 року в училищі пройшов Тиждень професій ресторанного господарства, присвячений 60-річчю з дня заснування закладу під гаслом «60 років у ритмі смаку, майстерності та традицій». Протягом тижня панувала особлива атмосфера творчості, натхнення та професійного зростання. Студенти й викладачі продемонстрували високий рівень майстерності, поєднавши традиції кулінарного мистецтва з сучасними тенденціями. Яскравим […]

Print Friendly, PDF & Email

З нагоди 60-річчя Камінь-Каширського вищого професійного училища у період з 21 до 29 жовтня 2025 року в закладі відбувся цикл заходів спортивного спрямування, які об’єднали студентів і педагогів у дусі здорового суперництва, командної гри та любові до спорту. Тиждень пройшов під гаслом активності, дружби й спортивного запалу. Волейбольний старт святкових змагань — товариська зустріч між […]

Print Friendly, PDF & Email

29 жовтня в нашому закладі відбулися урочистості за участі студентів першого курсу, що здобувають професії кухар і кондитер. Захід приурочили до Всесвітнього дня кухаря і кулінара та 60-річчя закладу освіти. Під час свята відбулася урочиста посвята вихованців у першокурсники. Студенти груп №16 («Кухар») і №19 («Кухар, кондитер») отримали свої перші робочі форми, які символізують початок […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x