Ми – майбутні захисники

Захист України – обов’язок кожного громадянина! Саме важливість та актуальність військового захисту своєї держави обговорювали 6 жовтня 2023 року на навчально-практичному семінарі “Ми – українці, ми – захисники!”, який організував викладач захисту України Валентин Федчик за підтримки працівників Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Теоретичною складовою заходу було висвітлення питань щодо історії розвитку військової справи українського народу, можливості подальшої служби вихованців ВПУ в Збройних Силах України або навчання у ВНЗ воєнного профілю, визначено важливість опанування вмінь і навичок поводження зі зброєю. Працівники ТЦК та СП розповіли учням про різноманітність мінно-вибухових пристроїв, алгортим дій при їх виявленні.

Практичним етапом заходу було ознайомлення із сучасними засобами індивідуального захисту воїнів ЗСУ, зброєю бійця та відпрацювання прийомів розбирання та збирання автомата.+8

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x