Училищний конкурс штукатурів

24 квітня в нашому закладі пройшов І (училищний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Штукатур”, в якому взяли участь здобувачі освіти груп №1, №9, №10, №11, №15.

Під час конкурсу учасники показали ґрунтовні знання з предметів професійно-теоретичної підготовки та професійні уміння із виконання оштукатурення цегляної поверхні. Відповідно до рішення журі конкурсу, місця розподілилися таким чином:

1 місце – Віктор Сорочук, учень групи №11;

2 місце – Андрій Дмитрук, учень групи №10;

3 місце – Роман Щерблюк, учень групи №9; Іван Базелюк, учень групи №15; Василь Склезь, учень групи №1.

Переможець конкурсу представлятиме наш заклад в ІІ (обласному) етапі професійних змагань, який відбудеться 22 травня 2024 року на базі Торчинського професійного ліцею.

Варто відзначити, що всі наші учні – це переможці, адже саме вони будуть відбудовувати нашу країну та створювати безпеку і комфорт для нащадків української держави.

Print Friendly, PDF & Email

1 травня 2024 року на ранковій лінійці відбулося урочисте нагородження переможців училищних конкурсів фахової майстерності з професій “Штукатур”, “Кухар”, “Електрогазозварник” та училищної олімпіади з охорони праці. Директор училища Анатолій Корінчук наголосив учасникам заходу на важливості опанування робітничої професії, важливості цих професій у відбудові нашої країни, відзначив активність і професійність учасників училищних конкурсів, вручив переможцям і […]

Print Friendly, PDF & Email

30 квітня 2024 року в училищі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Електрогазозварник”. Свої професійні навички зварювального мистецтва та знання теоретичного матеріалу з професії демонстрували учні групи №17. Члени журі визначили переможців та відзначили переваги й недоліки конкурсантів. Згідно їх рішення переможцями стали: 1 місце – Віталій Баранчук, учень групи №17; 2 […]

Print Friendly, PDF & Email

25 квітня 2024 року в училищі пройшли професійні змагання серед кухарів в рамках І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. До участі долучилися кращі учні-кухарі з груп №16, №19, №21. Практичний тур конкурсу проходив у навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій та включав завдання – приготування комплексного обіду згідно шкільного меню. За підсумками виконання теоретичних та практичних […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x