Екотиждень “Включайся! Дбай! Змінюй!”

24 квітня 2025 року, в рамках екологічного тижня, що проходить у нашому навчальному закладі, викладачка географії Ольга Шумік разом з активними учасниками гуртка «Агенти зелених змін» провели інтерактивне засідання на тему “Голос природи”, де кожен учасник, обиравши елемент екосистеми, що постраждав від екоциду (знищений ліс, забруднена річка, зниклий вид тварин), і розповідав історію від його імені, передаючи біль та наслідки руйнування.

Тема екоциду, на жаль, досить актуальна. Екоцид в Україні набув жахливих масштабів внаслідок повномасштабного вторгнення. Руйнування промислових об’єктів, лісів, ґрунтів та водних ресурсів отруює довкілля та загрожує здоров’ю людей на десятиліття вперед. Міжнародна спільнота повинна засудити ці дії та допомогти Україні у відновленні екологічної безпеки.

Print Friendly, PDF & Email

З 20 по 29 жовтня 2025 року в училищі пройшов Тиждень професій ресторанного господарства, присвячений 60-річчю з дня заснування закладу під гаслом «60 років у ритмі смаку, майстерності та традицій». Протягом тижня панувала особлива атмосфера творчості, натхнення та професійного зростання. Студенти й викладачі продемонстрували високий рівень майстерності, поєднавши традиції кулінарного мистецтва з сучасними тенденціями. Яскравим […]

Print Friendly, PDF & Email

З нагоди 60-річчя Камінь-Каширського вищого професійного училища у період з 21 до 29 жовтня 2025 року в закладі відбувся цикл заходів спортивного спрямування, які об’єднали студентів і педагогів у дусі здорового суперництва, командної гри та любові до спорту. Тиждень пройшов під гаслом активності, дружби й спортивного запалу. Волейбольний старт святкових змагань — товариська зустріч між […]

Print Friendly, PDF & Email

29 жовтня в нашому закладі відбулися урочистості за участі студентів першого курсу, що здобувають професії кухар і кондитер. Захід приурочили до Всесвітнього дня кухаря і кулінара та 60-річчя закладу освіти. Під час свята відбулася урочиста посвята вихованців у першокурсники. Студенти груп №16 («Кухар») і №19 («Кухар, кондитер») отримали свої перші робочі форми, які символізують початок […]

Print Friendly, PDF & Email

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x